Reisverslagen & foto'sKindernieuwsWie gaat er mee?Alles over de bootWaar gaan we heen?

 

 

 

Juni 2004 - Nederland

Vanuit Muiderzand gingen we eerst "de verkeerde kant" op naar Enkhuizen voor wat laatste checks van de boot. Daarna lagen we midden in het pittoreske èn toeristische Volendam vlak voor de viskraam en genoten van veel haring, kibbeling en gerookte paling.

De reis door Nederland stond ook grotendeels in het teken van afscheid nemen van familie en vrienden. Wat Lisanne en Sem wel erg gezellig vonden. Opa Rob voer mee van Volendam naar Scheveningen in 2 etappes (via IJmuiden).

Opa Rob stoeit

We lagen een paar dagen stevig vastgebonden in een stormachtig Scheveningen waar gelukkig genoeg te doen was. We gingen op pad met tram en bus. Het was de eerste keer voor de kids; schande!

Sem in trem

Lisanne en Sem vonden dat al een hele belevenis, maar waren helemaal blij toen ze in Madurodam terecht kwamen.

Dag Nederland

Zus Annemarie en Erine & Miled kwamen langs voor een bezoekje aan het aquarium en strand. "Jippie!" (quote Lisanne).

Lisanne op het Scheveningse strand met Erine & Miled

In Scheveningen kwam ook dienstvriend Hans van Orden gezellig borrelen en hebben we geluncht met Dennis & Leonie die achter ons aan komen varen met de Aeolus.

Maar ook hebben we proef gevaren met Paul en Betty, die zullen meevaren de Atlantische Oceaan over. Van Scheveningen naar Stellendam. Was erg gezellig en Paul heeft heerlijk gekookt. We gaan wel proberen de pepermolen uit zijn buurt te houden.

Kunstenaars aan het roer

Oma Heleen monsterde aan van Bruinisse naar Veere. Lisanne verbaasde zich samen met haar over zoveel koeien en molens!

Oma Heleen knutselt mee

Onze laatste haven in Nederland was Breskens waar prinses Sophie in witte glitterjurk en haar vader Sidney gezellig mee naar de kermis gingen.

2 prinsesjes

Rob & Madelon waren toch in Hoogerheide en kwamen nog "even" een visje eten aan boord.